☑️ Bekijk hier de beste loopband aanbiedingen k

Focus Fitness loopband kopen

Focus-Fitness-loopbanden

Is een Focus Fitness loopband kopen iets wat jij overweegt? Inmiddels hebben wij alle loopbanden van Focus Fitness beoordeeld en wij zijn enthousiast over deze loopbanden. Dus lees snel verder want dan kom je er achter welke van de Focus Fitness loopbanden het beste bij jou past.
Het is namelijk belangrijk dat je in één keer de juiste keuze maakt zodat je heel lang plezier kunt hebben van jouw Focus Fitness loopband. Ook vindt je op deze pagina waar je de beste deals kunt vinden.

Focus Fitness loopband – de modellen

Met de volgende modellen:

  • Focus Fitness Jet 1
  • Focus Fitness Jet 2
  • Focus Fitness Jet 5
  • Focus Fitness Jet 7 en 7i en de
  • Focus Fitness Jet 9i Pro

is de keuze misschien beperkt. Andere merken hebben soms een veel ruimer aanbod aan loopbanden. Toch zet Focus Fitness, wat één van Betersports eigen merken is, een aantal serieuze concurrenten op achterstand met deze Jet-serie loopbanden. We lopen nu de modellen één voor één door en geven bij ieder model aan voor wie deze geschikt is en wat de prijs is bij de diverse webwinkels.

Jet 1 – budget loopband

De goedkoopste uit de serie. Deze populaire loopband is zeer geschikt als wandelband of om langzaam te joggen. Heeft veel trainingsmogelijkheden maar is niet zo geschikt als je langer en/of zwaarder bent. Lees ook onze Focus Fitness Jet 1 review en/of bekijk het artikel waarbij we deze loopband vergelijken met de Jet 2.

Voor wie geschikt:
Wil je wandelen of langzaam joggen en ben je niet te zwaar of te lang dan is deze Jet 1 prima geschikt voor je.
Belangrijkste spec’s:
1,25 pk motor – max. snelheid 13 km/u – 36 programma’s – geen apps – geen hartslagband


Bekijk de beste aanbieding voor de Loopband Focus Fitness Jet 1


Jet 2

Deze Jet 2 is eigenlijk de grootste concurrent van zijn goedkopere broertje de Jet 1. De plussen van de Focus Fitness Jet 2 loopband zijn een groter motorvermogen, zwaarder en dus stabieler en een groter loop oppervlak. Daarom heeft de Jet 2 onze voorkeur, ondanks het (kleine) prijsverschil.

Voor wie geschikt:
Wil je wandelen of langzaam joggen en ben je niet te langer dan 180 cm en/of zwaarder dan 100 kg dan is deze Jet 2 prima geschikt voor je.
Belangrijkste spec’s:
1,50 pk motor – max. snelheid 13 km/u – 40 programma’s – geen apps – geen hartslagband


Bekijk de beste aanbieding voor de Loopband Focus Fitness Jet 2

Laatste Amazon prijsupdate was: 21 februari 2024 21:19

Jet 5 – voor wie geschikt?

Lees onze zeer uitgebreide Focus Fitness Jet 5 review en je weet waarom deze loopband zo populair is. Wellicht het meest verkochte model uit deze serie en zijn concurrentie ver vooruit.

Voor wie geschikt:
Deze loopband is geschikt voor mensen die de 5 km in 22 minuten kunnen lopen of minder hard. Wil je harder lopen kijk dan naar de Jet 7.
Belangrijkste spec’s:
2 pk continu, 4 pk piek – 16 km/u – hellingshoek elektronisch 12 % – 36 programma’s


Bekijk de beste aanbieding

Laatste Amazon prijsupdate was: 22 februari 2024 09:34

Jet 7 en 7 iPlus

De Jet 7 is net als de 7iPlus een echte hardloopband. Loop je de 5 km in 20 minuten of wat langzamer dan is deze hardloopband jouw keuze.

Voor wie geschikt:
Loop je de 5 km in 20 minuten of wat langzamer dan is deze hardloopband jouw keuze.
Belangrijkste spec’s:
2,5 pk continu – 18 km/u – hellingshoek elektronisch 15 % – 36 programma’s – Met de 7 iPlus kan je ook apps en een hartslagband koppelen


Bekijk de beste aanbieding voor de Jet 7 loopband

Laatste Amazon prijsupdate was: 22 februari 2024 21:09

Bekijk de beste aanbieding voor de Jet 7 iPlus loopband

Laatste Amazon prijsupdate was: 22 februari 2024 21:09

De Jet 7 is achteraf te upgraden naar de Jet 7 iPlus door de module aan te schaffen die ervoor zorgt dat je de loopband kan koppelen aan fitness apps en een hartslagband.


Jet 9iPlus

Deze loopband is het topmodel uit de Focus Fitness Jet serie. Het is een echte hardloopband waar je serieus hard op kan lopen. Lees ook onze Focus Fitness Jet 9iPlus review. Ben jij één van de weinigen die nog harder loopt dan zal je over moeten stappen naar de Focus Fitness Senator iPlus

Voor wie geschikt:
Loop je de 5 km in 17,5 minuten of wat langzamer dan is deze hardloopband jouw keuze.
Belangrijkste spec’s:
2,5 pk continu – 20 km/u – hellingshoek elektronisch 15 % – 15 programma’s – koppelbaar aan fitness apps en hartslagband


Bekijk de beste aanbieding voor de Focus Fitness Jet 9 iPlus loopband

Laatste Amazon prijsupdate was: 28 juni 2023 08:46

Focus Fitness Loopband kopen – de Senator

De Focus Fitness Senator iPlus is het topmodel uit de collectie. Deze Focus Fitness loopband kopen betekent dat je echt heel hard kunt lopen.

Over Focus Fitness

Focus Fitness is een bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van fitnessapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 1997 door twee zakenpartners met een passie voor sport en gezondheid. In de afgelopen jaren is Focus Fitness uitgegroeid tot een van de grootste spelers op de markt van fitnessapparatuur.

Producten van Focus Fitness

Focus Fitness biedt een breed assortiment aan producten, waaronder loopbanden, crosstrainers, hometrainers, roeitrainers en krachtapparatuur. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van haar producten, wat heeft geleid tot een grote loyaliteit onder haar klanten.

Loopbanden van Focus Fitness

Een van de populairste producten van Focus Fitness zijn de loopbanden. Deze worden gebruikt door zowel professionele atleten als door particulieren thuis. De loopbanden van Focus Fitness zijn voorzien van geavanceerde technologieën, zoals hartslagmeters, diverse trainingsprogramma’s en verbinding met fitness-apps. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk hun trainingen bijhouden en hun doelen behalen.
Daarnaast zijn de loopbanden van Focus Fitness ook zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn voorzien van comfortabele loopbanden en een gebruiksvriendelijk display, waardoor ze gemakkelijk te bedienen zijn voor iedereen.

Alles voor de sportfan

Redactie

Op loopband365.nl lees je allerlei informatie over loopbanden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Plaats een reactie