☑️ Bekijk hier de beste loopband aanbiedingen k

Flow Fitness loopband kopen – compleet overzicht [2024]

Flow-Fitness-loopband-kopen-het-complete-overzicht

Overweeg je een Flow Fitness loopband te kopen dan zit je hier goed. In dit artikel vind je informatie over alle verschillende modellen loopbanden van Flow Fitness. Ook lees je achtergrond informatie over het merk Flow Fitness. We kunnen je alvast vertellen dat dit merk alleen maar A kwaliteit levert.
Dat is echter geen garantie dat iedere Flow Fitness loopband de juiste keuze is voor jou. Wij helpen je met het bepalen welke loopband het beste bij jou past.

Bekijk de Flow Fitness loopbanden

Flow Fitness heeft een heleboel verschillende loopbanden, voor elk wat wils. Bekijk hier alvast het complete aanbod. Lees daarna per loopband voor wat voor soort gebruik de verschillende loopbanden geschikt zijn. We hebben verderop in een handige tabel alle Flow Fitness loopbanden opgenomen en daarin kan je heel snel zien welke loopband het beste bij jou past.

De collectie FlowFitness loopbanden varieert van wandelbanden tot loopbanden om serieus hard op te lopen. De overeenkomst is dat ze allemaal dezelfde sublieme kwaliteit hebben.

Kies de Flow Fitness loopband die bij jou past.

In onderstaande tabel geven we per model aan voor wie deze loopband geschikt is. Dit is met name afhankelijk van hoe snel je loopt, maar er zijn ook andere dingen belangrijk, zoals je lichaamsgewicht en -lengte en de gewenste functionaliteit.

ModelLoopsnelheidGeschikt voor
Flow Fitness DTM 100i1 – 6 km/uwandelen
Flow Fitness DTM 200i1 – 12 km/uwandelen en joggen
Flow Fitness DTM 300i1 – 12 km/uwandelen en joggen, tot 110 kg lichaamsgewicht
Flow Fitness DTM 400i1 – 14 km/uwandelen en hardlopen, tot 160 kg lichaamsgewicht
Flow Fitness DTM2000i
Flow Fitness DTM2500
Flow Fitness T2i
Flow Fitness T3i0,5 – 24 km/uhardlopen, interval en -heuveltraining

In de volgende paragraven geven we per model een korte samenvatting van de belangrijkste zaken. Ook kan je, indien aanwezig, hier een link naar onze review vinden.
Vaak worden de Flow Fitness loopbanden bij meerdere webshops aangeboden. In de review vind je dan ook de actuele prijzen bij verschillende webshops, het kan de moeite lonen hier even naar te kijken.
Wil je alle informatie waar je op moet letten als je een loopband gaat kopen, lees dan ook onze koopgids loopbanden.

Flow Fitness DTM100i walkingpad

Deze Flow Fitness DTM100i is de goedkoopste loopband van Flow Fitness. Dit is de ultieme wandelband voor thuis. Een betere is er bijna niet in dit type walkingpads. Lees onze Flow Fitness DTM100i review en kom echt alles te weten over deze loopband, vind de beste aanbieding, maar ook welke wandelbanden van de concurrentie er op de markt zijn.

Plussen:
+ sensoren maken het mogelijk automatisch de snelheid aan jouw loopsnelheid aan te passen
+ volledig opvouwbaar
+ zeer compact op te bergen
+ ruim motor vermogen, dus duurzaam

Minnen:
– geen steun, dus minder geschikt als je evenwicht wat minder is
– kwaliteit, echter best een hoge prijs
– niet geschikt als je wat zwaarder en/of langer bent

Flow Fitness DTM200i loopband

De Flow Fitness DTM200i is de iets grotere broer van de DTM100i. Maar heeft heel andere specificaties en is dan ook gemaakt voor een andere doelgroep. Met zijn 12 km/u maximale snelheid is deze loopband zowel geschikt om op te wandelen als om rustig hard te lopen (te joggen). Ook deze DTM200i heeft een automatische modus, deze past de snelheid automatisch aan jouw actuele loopsnelheid aan.

Plussen:
+ Geschikt om te wandelen en te joggen
+ Voorzien van beugel voor evenwicht
+ Te gebruiken met KS Fit app voor voldoende variatie in je workouts
+ handige afstandsbediening

Minnen:
– Niet geschikt als je zwaarder en/of langer bent
– Veel concurrentie van andere merken

DTM300i loopband

Met de Flow Fitness DTM300i koop je een loopband die net zoals de DTM200i geschikt is om op te wandelen en op te joggen. Met dezelfde maximale snelheid van 12 km/u maar met een wat groter continue motor vermogen is deze loopband wat beter geschikt voor personen die iets zwaarder zijn.

Plussen:
+ Zeer compact op te bergen, slechts 13,8 cm hoog
+ Compatibel met Fitshow, Kinomap en Zwift
+ 1,25 pK continu vermogen

Minnen:
– Geen verstelbare hellingshoek
– Tot 110 kg lichaamsgewicht

DTM400i loopband

Deze Flow Fitness DTM400i is het eerste model met een variabele hellingshoek. Samen met zijn maximale snelheid van 14 km/u en maximaal belastbare gewicht is deze loopband uitermate geschikt om hard te lopen en/of te wandelen. Ook als je wat zwaarder bent.

Plussen:
+ Met instelbare hellingshoek
+ geschikt tot 160 kg lichaamsgewicht
+ 12 programma’s
+ snelheid tot 14 km/u

Minnen:
– Wel wat zwaarder dan de goedkopere modellen

Flow Fitness loopband kopen - DTM400i de goedkoopste loopband met hellingshoek

Flow Fitness T3i loopband

Deze T3i loopband van Flow Fitness is absoluut het neusje van de zalm uit de collectie loopbanden. Geschikt voor iedere hardloper, ongeacht hoe snel je loopt. Deze T3i zal je qua trainingsmogelijkheden zeker niet teleurstellen.

Plussen:
+ Maximale snelheid 24 km/u
+ verstelbare hellingshoek tot 15%
+ 30 programma’s

Minnen:
– De prijs, helaas
– Het gewicht van de loopband

Eigenlijk heeft deze loopband geen minpunten. Voor een loopband van deze klasse is het logisch dat je daar een fors bedrag voor neer moet leggen. Ook kan het niet anders dat de T3i een fors gewicht heeft, dat is meer en indicatie dat deze loopband de zwaarste training aan kan.

Alles voor de sportfan

Redactie

Op loopband365.nl lees je allerlei informatie over loopbanden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Plaats een reactie