☑️ Bekijk hier de beste loopband aanbiedingen k

Dreaver loopband overzicht [2024] modellen en reviews

Dreaver-loopband

Heb je een Dreaver loopband op het oog? Lees dan verder want hier vindt je alle informatie die ik kon vinden over het merk Dreaver, beschrijf ik iedere Dreaver loopband en verwijs ik je door naar de betreffende Dreaver review.
Bovendien laat ik ook even zien welke producten Dreaver nog meer levert.

Geen zin en tijd om alles te lezen maar gelijk de beste Dreaver loopband scoren?
Bekijk nu de aanbiedingen in de webshop

Dreaver loopband – slechts 3 modellen

Hoewel we geen verkoop cijfers hebben, weten we zeker dat de Dreaver loopband zeer gewild is. Dat is simpel te zien aan het aantal reviews op verschillende sites. Bovendien is de Dreaver loopband niet alleen zeer populair, maar ook scoort ook hoog qua tevredenheid.
De 300 serie is zeer populair, met de S310 en de S340 (in 2 uitvoeringen) maar er bestaat ook nog een Dreaver X250 (in twee uitvoeringen) die wat minder bekend is en zelfs niet op de eigen site van Dreaver is te vinden.

Zoals beloofd neem ik in vogelvlucht even de 3 verschillende Dreaver loopbanden met je door en geef ik daarbij ook de onderlinge verschillen aan. Zoals bijna altijd is alle waar naar zijn geld en dat geld dus ook voor de Dreaver loopband.
De duurdere versie is beter dan de goedkoopste versie, dat uit zich met name in het motorvermogen en de maximale loopsnelheid.

Dreaver loopband: specificaties per model

(alleen de specificaties die verschillen)

Prijzen per 15-1-2024
ModelPrijs (Euro)Max Snelheid (km/u)Lengte Loopband (cm)Continue Motor Vermogen (hp)Beugel
Dreaver S31029761030.5Nee
Dreaver S340347101091.0Ja
Dreaver X250-P55061102.5Nee
Dreaver X250600121092.5Ja

Dreaver loopband kiezen

De S340 geniet mijn voorkeur als kijk naar prijs en prestaties. Lees de Dreaver S340 review voor veel meer informatie. De ideale combi van motorvermogen, maximale snelheid en lengte van het loop oppervlak en de keuze of je wel of niet de beugel wilt gebruiken geeft at mij betreft de doorslag.

Dreaver loopband X250

De Dreaver X250 is er in twee uitvoeringen, de Dreaver X250 en Dreaver X250-P. Het verschil is dat de Dreaver X250-P geen beugel heeft en iets goedkoper is, de Dreaver X250 heeft wel een beugel.
Toch is het vreemd dat deze Dreaver X250 alleen bij bol.com te koop is, gezien het prijsverschil en het feit dat de specificaties niet echt veel beter zijn dan de die van de S340, zou deze loopband onze keuze niet zijn.

Dreaver overige producten

Normaal besteden we eigenlijk geen aandacht aan andere producten dan loopbanden, maar i dit geval doen we dat wel. De portfolio Dreaver is niet zo groot en ze hebben in onze ogen een paar erg mooie producten met toegevoegde waarde.

Over het merk Dreaver

Dreaver is een merk dat zich richt op het ontwikkelen van producten die de energie en gezondheid van individuen stimuleren, waarvan de loopband een prominente vertegenwoordiger is.

Dreaver loopband

Het merk Dreaver is onderdeel van JJ Commerce, een Nederlandse onderneming, en heeft zijn oorsprong in Startup Nijmegen. Hoewel het assortiment momenteel niet zeer uitgebreid is, groeit het gestaag. Naast de Dreaver S310 is ook de Dreaver S340 loopband populair. Deze variant beschikt over unieke kenmerken, zoals een beugel, een krachtigere motor en 6 verschillende trainingsprogramma’s. Deze eigenschappen maken de S340 geschikt voor zowel wandelen als joggen, en dat alles voor slechts een bescheiden meerprijs ten opzichte van de S310.

De Dreaver loopband is zeer populair, dus is er veel informatie te vinden over wat gebruikers van een Dreaver loopband zoal aan feedback hebben terug gegeven. Ik heb hier geprobeerd een samenvatting van te maken:

 • Algemene tevredenheid:
  • Over het algemeen zijn klanten zeer tevreden met hun Dreaver loopband en geven vaak een hoge beoordeling (meestal 4-5 sterren).
 • Snelle levering:
  • Veel gebruikers prijzen de snelle leveringsservice van Dreaver, waarbij sommigen zelfs hun product binnen één dag hebben ontvangen.
 • Klantenservice:
  • Positieve opmerkingen over de klantenservice, zoals snelle reacties en behulpzaamheid bij problemen.
 • Gebruiksgemak:
  • Klanten vinden de Dreaver loopband over het algemeen gebruiksvriendelijk, met opmerkingen over het gemakkelijk opbergen, compacte ontwerp en handige functies.
 • Effectiviteit:
  • Veel gebruikers merken op dat de loopband effectief is voor hun dagelijkse stappen, waardoor ze actief kunnen blijven, zelfs tijdens het thuiswerken.
 • Probleemoplossend vermogen:
  • Dreaver wordt geprezen voor het oplossen van problemen zoals verkeerde leveringen of kwijtgeraakte zendingen, met positieve reacties op de efficiëntie van de oplossingen.
 • Prijs-kwaliteitverhouding:
  • Klanten waarderen de prijs-kwaliteitverhouding van Dreaver, waarbij de loopband als een goede investering wordt beschouwd.
 • Kindvriendelijk:
  • Sommige gebruikers merken op dat de Dreaver loopband ook geschikt is voor kinderen, waardoor het een gezinsvriendelijk product is.

Als negatieve punten worden genoemd:

 • Verlies van de zending:
  • Er wordt vermeld dat er een geval was waarbij een bestelling door PostNL was kwijtgeraakt. Overigens was dat een extreme tekortkoming van PostNL maar ik kwam meer klachten tegen over de (duur van de) verzending.
   Dreaver heeft opnieuw een loopband verstuurd. Wat mij betreft zegt dit meer oer PostNL dan Dreaver.
 • Geluidsniveau:
  • Hoewel niet expliciet genoemd in deze reviews, kan het de moeite waard zijn om op te merken dat sommige klanten mogelijk aandachtspunten hebben over het geluidsniveau van de loopband, vooral als ze in een omgeving zijn waar stilte belangrijk is.

Houd er rekening mee dat deze negatieve punten relatief klein lijken en niet noodzakelijk de algehele tevredenheid van de klanten weerspiegelen. Het is altijd nuttig om te weten dat bedrijven, zoals Dreaver, actief proberen problemen op te lossen en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.


Alles voor de sportfan

Redactie

Op loopband365.nl lees je allerlei informatie over loopbanden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Plaats een reactie