☑️ Bekijk hier de beste loopband aanbiedingen k

Dreaver S340 loopband: review en expert oordeel

€347,00
Bol.com
€379,00
Bol.com

Leuk dat je mijn Dreaver S340 review hebt gevonden. In deze review geef ik mijn expert oordeel over deze populaire wandelband. De Dreaver S340 is een loopband, maar je kan hem misschien nog wel beter als wandelband of walking pad gebruiken.
De Dreaver S340 loopband belooft niet alleen een ideale metgezel voor dagelijks gebruik te zijn, maar ook een compacte en veelzijdige oplossing voor thuis trainen. In dit uitgebreide review duiken we dieper in de kenmerken, voordelen en specificaties van de Dreaver S340, die niet alleen geschikt is voor beginners, maar ook ervaren lopers een effectieve workout biedt.

Dreaver loopband S340: Voor wie geschikt

Deze S340 is echt de ideale wandelband/walking pad waar je ook nog eens op kunt hardlopen. Een echte alleskunner dus. Al vind ik het meer een wandelband dan een hardloopband.

Vanwege zijn mogelijkheden is de S340 ideaal om te gebruiken onder jouw sta bureau of gewoon in de huiskamer. Onder een sta bureau moet je natuurlijk de de beugel eraf halen of inklappen. Wil je hem niet achter een sta bureau gebruiken dan is de beugel ideaal, zeker de eerste keren als je nog moet wennen aan het lopen op een loopband.

Hardlopen kan je op de Dreaver S340, als beginnende loper die jogt zouden wij hem aanbevelen, ben je gewend harder te lopen dan zou ik zelf een andere keuze maken.

Dreaver S340 loopband: eerste indruk en voordelen

De Dreaver S340 valt op door zijn strakkke design en ruimtebesparende ontwerp. Hij behoort dan ook tot de nieuwste generatie wandelbanden met een ultraplat design.
Met slechts 25 kg gewicht en de mogelijkheid om eenvoudig te worden opgevouwen, past deze loopband gemakkelijk onder je bed of bank. Of je nu in de woonkamer, slaapkamer, of zelfs op kantoor wilt trainen, de Dreaver S340 past overal.

Buiten de standaard voordelen van een loopband thuis heeft deze S340 loopband ook een aantal voordelen die specifiek voor deze wandelband gelden.

Bewegen tijdens het Werken of TV Kijken

Een opvallend voordeel van de Dreaver S340 is de mogelijkheid om actief te blijven tijdens dagelijkse taken, zoals werken of tv kijken. De veelzijdigheid van de loopband maakt het mogelijk om je stappendoelen te halen zonder je routine te onderbreken.

Compact en Gemakkelijk Opbergen

Het opvouwbare ontwerp van de Dreaver S340 maakt het eenvoudig op te bergen, een groot pluspunt voor gebruikers met beperkte ruimte. Na gebruik kun je de loopband snel inklappen tot slechts 13 centimeter hoogte, waardoor hij discreet onder meubels past.

Wist je dat
De Dreaver loopband S340 stiller is dan zijn kleinere broertje de S310 en ook nog eens een afnembare beugel heeft? Dat alles voor een paar tientjes meer.

Gezondheidsvoordelen en Schokdemping

Regelmatig gebruik van de Dreaver S340 kan bijdragen aan het verbeteren van je algehele gezondheid. Het schokabsorberende loopvlak zorgt voor maximaal comfort tijdens trainingen, wat minder impact op gewrichten betekent en meer plezier tijdens het hardlopen.

Hoogwaardig Ontwerp en Specificaties

Eerder noemde ik al de voordelen van de S340 wandelband, maar dat verdient natuurlijk wel een toelichting. Daarom ga ik nu dieper in op de details zodat je weet waar de genoemde voordelen vandaan komen.

Het loopvlak van 109 cm lengte en 40 cm breedte, samen met de 8-voudige demping, biedt een comfortabele loopervaring. Met een motorvermogen van 1 pk en een maximale snelheid van 10 km/h is de Dreaver S340 geschikt voor diverse fitnessniveaus.

Gebruiksgemak en Veiligheid

De Dreaver S340 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, inclusief een handige afstandsbediening voor aanpassingen tijdens het lopen. Veiligheid is gegarandeerd met een speciale veiligheidsclip die een automatische stopfunctie activeert als deze losraakt.

Multifunctioneel Gebruik: 2-in-1 Loopband

De Dreaver S340 onderscheidt zich door zijn multifunctionele gebruik. Het is ideaal voor gebruik onder een zit-sta bureau, waardoor je actief kunt blijven tijdens het werk en je fysieke gezondheid kunt bevorderen.

Compleet pakket: inclusief beschermmat

Wat bijzonder is dat deze Dreaver wandelband zeer compleet is. De meegeleverde beschermmat dient niet alleen ter bescherming van je vloer, maar versterkt ook de dempende eigenschappen van de loopband, wat bijdraagt aan een comfortabelere trainingservaring. Bij de meeste wandelbanden moet je een beschermmat separaat aanschaffen en ben je zo een paar tientjes extra kwijt.

Bij aankoop ontvang je niet alleen een beschermmat, maar ook de ondersteunende stang, smeermiddel, veiligheidsclip en handleiding. Dit zorgt voor een vlotte start van je thuisfitnessroutine.

Over Dreaver

Dreaver, een onderdeel van het Nederlandse bedrijf JJ Commerce, richt zich op het ontwikkelen van producten die de vitaliteit van mensen stimuleren, waaronder de wandelband. Hoewel het huidige productaanbod nog niet uitgebreid is, groeit het gestaag.

Naast de S340 is de Dreaver S310 loopband ook populair. Iets voordeliger en zonder beugel. Ben je op zoek naar een wandelband voor onder je bureau en heb je geen beugel nodig dan is de S310 een alternatief. Nadeel van de S310 is wel dat het continue motorvermogen iets kleiner is, daardoor maakt hij wat meer geluid.

Technische Specificaties

 • Afmetingen (opgezet): Lengte: 126,5 cm, Breedte: 52,5 cm, Hoogte: 105 cm
 • Afmetingen (opgevouwen): Hoogte: 13 cm
 • Maximaal belastbaar gewicht: 120 kg
 • Weergave van afstand, snelheid, tijd en calorieverbruik
 • Motorvermogen: 1 pk, Type motor: DC-motor
 • Maximum snelheid: 10 km/h
 • Gewicht: 25 kg
 • 2 Jaar garantie

Dreaver S340 review - eindoordeel samengevat
4.5

Summary

De Dreaver S340 Loopband is een slimme investering in gezondheid en welzijn. Zijn compacte ontwerp, hoogwaardige materialen, gebruiksgemak en multifunctionaliteit maken het een uitstekende keuze om thuis te trainen. De Dreaver S340 past zich aan aan jouw behoeften en biedt een duurzame oplossing voor dagelijkse beweging. Ideaal om thuis aan jouw stappendoel te werken, of je dat nu doet in je vrije tijd of tijdens je werk.

Voordelen

 • Multifunctioneel Gebruik: 2-in-1 Loopband
 • Compact en Gemakkelijk Opbergen
 • Bewegen tijdens het Werken of TV Kijken
 • Gezondheidsvoordelen en Schokdemping
 • Hoogwaardig Ontwerp en Specificaties
 • Compleet pakket
 • Gebruiksgemak en Veiligheid
 • Stiller dan kleinere modellen

Nadelen

 • Niet ideaal voor ervaren hardlopers
 • Niet specifiek ontworpen voor intensief hardlopen

Veel gestelde vragen

Kan de Dreaver S340 Loopband worden gebruikt op tapijt?

Ja, de Dreaver S340 Loopband is geschikt voor gebruik op tapijt. De meegeleverde beschermmat helpt niet alleen je vloer te beschermen, maar zorgt er ook voor dat de loopband stabiel en veilig blijft, zelfs op tapijtoppervlakken.

Zijn de programma’s op de Dreaver S340 geschikt voor beginners?

Absoluut, de 6 beschikbare programma’s op de Dreaver S340 Loopband zijn ontworpen om aan te sluiten bij verschillende fitnessniveaus, inclusief beginners. Of je nu net begint met je fitnessreis of al ervaren bent, de variatie in programma’s biedt een uitdagende en aanpasbare training.

Hoe lang duurt het om de loopband op te vouwen en op te bergen?

Het opvouwen van de Dreaver S340 is een snel en eenvoudig proces. In slechts enkele seconden kun je de loopband inklappen tot een hoogte van slechts 13 centimeter. Dit maakt het gemakkelijk om op te bergen onder meubels of uit het zicht wanneer je de ruimte wilt vrijmaken.

Meer informatie

Mocht je nog niet overtuigd zijn kan je eerst nog naar andere wandelbanden kijken.

Alles voor de sportfan

Redactie

Op loopband365.nl lees je allerlei informatie over loopbanden. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Plaats een reactie