☑️ Bekijk hier de beste loopband aanbiedingen k

Loopbanden vergelijken


Op deze pagina kan je de geselecteerde loopbanden vergelijken. Wat je vergelijkt zijn de specificaties die zijn opgegeven door de leverancier. Soms is dat niet voldoende om goed te kunnen beoordelen welke loopband het meest geschikt is.
Allereerst vindt je op de betreffende product pagina’s nog veel meer informatie, reviews en vergelijkbare alternatieven. Op basis waarvan je de beste loopband voor jouw specifieke situatie kunt kiezen.
Daarbij is het altijd fijn als je, na het vergelijken van de loopbanden, een keuze hebt gemaakt je bij de koop van jouw favoriet loopband niet te veel betaalt. Ga hiervoor naar de loopband of wandelband van jouw keuze en bekijk de prijsvergelijker die we op (bijna) iedere product pagina hebben staan. Deze prijzen zijn actueel want ze worden iedere dag opgehaald bij de verschillende webshops.

Goed om te weten: De specificaties die je vergelijkt komen rechtstreeks van de fabrikant of de leveranciers af. Deze specificaties zijn soms wat optimistisch. Wij hebben alle roei apparaten op deze website voorzien van een eerlijke beoordeling. Hier staat – waar nodig – ook of deze specificaties kloppen of niet.

Loopbanden vergelijken: meer mogelijkheden

Op deze pagina is het mogelijk de belangrijkste specificaties van meerdere loopbanden met elkaar te vergelijken. Je kan zelf roeimachines toevoegen (of verwijderen) aan deze vergelijking. De uitleg hoe je dat doet vindt je verderop.
Om je op weg te helpen met het vergelijken van verschillende loopbanden/wandelbanden/walking pads hebben we een aantal artikelen voor je geselecteerd waarin populaire loopbanden door ons zijn vergeleken.
Je vindt hieronder de meest voorkomende vergelijkingen die gemaakt zijn op loopband365.nl, deze hoef je alleen maar aan te klikken en te bekijken.

Een aantal voorbeelden

Je kan eenvoudig de specificaties van diverse loopbanden met elkaar vergelijken. Hieronder zie je hoe het werkt:

Een vergelijking maken tussen roeimachines

Totale tijd: 3 minuten

Ga naar de loopbanden die je wilt vergelijken

Zoek in ons uitgebreide overzicht met alle loopbanden (of in de onderste balk van de website) de roei apparaten die je wilt vergelijken. Bijvoorbeeld de populaire Focus Fitness Jet 9 iPlus en de Virtufit Elite TR-500i.

Druk op de vergelijk-knop

Na de eerste beschrijving en de opsomming van de voordelen en nadelen zie je een knop met “Vergelijk”.

Doe dit bij de tweede loopband ook

Klik op de vergelijk-knop bij de tweede loopband die je toe wilt voegen. Herhaal dit eventueel voor de andere loopbanden die je wilt vergelijken. Je kan tot 8 producten toevoegen om te vergelijken!

Ga naar de vergelijking

De producten staan nu voor je klaar om vergeleken te worden. Je kan op de knop “Klik hier om naar de vergelijking te gaan” klikken of meteen naar deze vergelijkingspagina navigeren.

Vergelijk alles of alleen de verschillen

Je ziet direct alle specificaties met elkaar vergeleken. Door middel van de knop links boven kun je er ook voor kiezen om alleen de verschillen te weergeven.

Producten toevoegen of verwijderen

Naast de naam van het artikel kun je via het kruisje (X-logo) de loopband verwijderen. Je kan ook weer nieuwe roeimachines toevoegen door opnieuw naar de overzichtspagina te navigeren. De huidige selectie blijft gewoon staan totdat jij deze weghaalt.